Femina

A Dallas Lucy Ewingja így fest rövid hajjal
luci_eving.jpg


Charlene Tiltont a legtöbben a Dallasból ismerhetik, ő alakította Lucy Ewingot. Amikor megkapta a szerepet, és elkezdett forgatni, csupán egy naiv és ártatlan 17 éves tinilány volt. A sorozat stábjával nőtt fel, a legszorosabb kapcsolatot pedig a Jockey-t alakító Larry Hagmannel alakította ki. 2022 decemberében ünnepelte 64. születésnapját.

A színésznő 1976-ban szerepelt először a képernyőn, de a világhírnevet a Dallas hozta meg számára. A nyolcadik évad végén otthagyta a szériát, a készítők nem hosszabbítottak vele szerződést, mert úgy érezték, nem tudnak mit csinálni a karakterével, inkább az idősebb szereplőkre szerettek volna fókuszálni, mesélte a People magazinnak. Larry Hagman, akivel szoros viszonyban lettek, nagyon csalódott volt emiatt, Tilton szerint kollégája keze van abban, hogy végül további két évadra visszatért a sorozatba - írja a femina.hu.

A mai napig a színészet az élete, 2023 februárjában jelent meg a Heaven Sent című filmje, jelenleg a The Nana Projectet forgatja.

Kétszer házasodott, de mindkét kapcsolata tönkrement. Első férjétől, Johnny Lee-től egy lánya született, Cherish. Vele és két kis unokájával él egy fedél alatt.

Az utóbbi években félhosszú haja volt, ám tavaly ősszel úgy döntött, hogy kipróbál valami mást, így rövidre vágatta a frizuráját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Charlene Tilton.

Forrás