Femina

Kiderült, ByeAlex miért szállt ki az X-Faktorból: 6 év után ezért döntött így
bayalex.jpg


2023. február 3-án az RTL bejelentette, az X-Faktor egy időre búcsúzik a képernyőtől, helyette a Voice című tehetségkutatót láthatják a nézők idén. Hiába tér majd vissza a formátum a jövőben, a mentorok felállása már biztosan más lesz: ByeAlex távozik produkcióból.

Először a Facebookon jelentette be, hogy kiszáll: a bejegyzésben úgy fogalmazott, nem véletlenül köszönt el a nézőktől úgy, ahogy a 11. évad végén. Már akkor jelezte a készítőknek, hogy elfáradt, pihenni, és saját dalaira akar koncentrálni - írja a femina.hu.

A Fókuszban fejtette ki mindezt: hat évadon keresztül ült a mentori székben, és összesen négy alkalommal nyert versenyzője.

Eddig, ha bárki kérdezte, mivel foglalkozik, minden alkalommal azt válaszolta, hogy ő az X-Faktor egyik mentora, és mellette dalokat szerez.

- Most már mentor nem vagyok, de voltam, és nekem ez fontos volt. Erre mindig emlékezni fogok, az életemnek mindig egy meghatározó része lesz. 

- Úgy éreztem, hogy talán nekem is kicsit el kell köszönnöm az X-Faktortól meg a tévénéző emberektől is ebben a műsorban, mert

Nem akartam, hogy megunjanak, és azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják.

- Szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült olyan műsor, ami ennyi éven keresztül ennyire sikeres volt.

A formátum 2011-ben indult hódító útjára hazánkban. Az első évadokban Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Malek Miklós és Geszti Péter voltak a mentorok. 2016-ban történt egy nagyobb csere, akkor ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci ültek be a mentori pultba Tóth Gabi mellé.

Forrás