Femina

Király Viktor nem tagadja tovább: megromlott a házassága
kiraly_viktor.jpg


Február elején indultak meg a pletykák, miszerint Király Viktor és Király-Virág Anita házassága válságba került. 

Bombaként robbant a hír: a pár egyik ismerőse azt állította, Anita a kisfiukkal, Kolennel elköltözött otthonról. Az énekes elsőként a Tények Plusznak vallott élete legnehezebb időszakáról - írja a femina.hu. 

- Sajnos azt meg kell vallanom, hogy egy ideje ténylegesen hullámvölgyben vagyunk a felségemmel - ismerte el Király Viktor a TV2 műsorában. 

Király Viktor és Virág Anita 2017 szeptemberében ismerkedett meg egymással az énekes egyik koncertje után. 2019 májusában eljegyezték egymást, 2020 januárjában derült ki, hogy titokban összeházasodtak, és a menyasszony várandós volt az esküvőn. Kisfiuk, Kolen májusban jött a világra.

A 38 éves sztár nemrég még azt nyilatkozta, hogy felesége jól kezeli a rajongókat és a hírnévvel járó életüket. Tavaly, amikor Király Viktor és nővére, Király Linda az Ázsia Expresszt forgatta, úgy tűnt, kiegyensúlyozott életet élnek, Anita jól menedzselte a mindennapokat. A fiatal nő úgy látta, jót tesz majd a férjének a kaland és elvonulás, ezért támogatta abban, hogy vegyen részt a reality műsorban.

Király Viktort a felesége az alkotói válságában is segítette, új dala, a Young G-val énekelt Nagy a baj szövegét is együtt írták, a dal címe is Anita érdeme.

- Igazából nem szerettem volna nyilatkozni erről, mert nem akartam összemosni ezt a két dolgot, aminek igazából semmi köze nincs egymáshoz, de én is látom, micsoda lavina indult el a médiában. Jelen pillanatban azt beszéltük meg Anitával, hogy nekünk most a legfontosabb a gyerekünk nyugalma és boldogsága, ezért ennyit szeretnénk nyilatkozni erről a témáról, és reméljük, hogy a média is ezt tiszteletben tartja. 

Forrás