Femina

Kinizsi Ottó ellenezte, hogy felesége szerepeljen új sorozatában
kinizsi_otto.jpg


Deutsch Anita 2001-ben, 27 évesen került be az RTL Klub sikersorozatába, a Barátok köztbe, ő alakította Szilágyi Andrea karakterét. Ekkor ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb Kinizsi Ottóval, aki 1999-től Balassa Imit játszotta a telenovellában. 

A 48 éves színésznő később a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában is feltűnt, a színész pedig egy idő után átállt a kamera másik oldalára, és már csak vendégszereplőként láthatták viszont a tévénézők. Kinizsi Ottó a rendezője például a 2017-ben debütált Oltári csajok című sorozatnak is, amely nagy sikert aratott az RTL Klubon - írja a femina.hu

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 2004-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két lány büszke szülei, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben látta meg a napvilágot. A színésznőt a nézők jelenleg a TV2 Hazatalálsz című sorozatában láthatják feltűnni. A Blikknek mesélt arról, hogy férje, a TV2 kreatív producere először nem támogatta az ötletet, hogy felesége is szerepet kapjon a szériában.

- Ottó nem szeretné, hogy bárki azt gondolja, miatta, az ő hatására kapok munkát valahol, ezért igyekszik kerülni ezeket a szituációkat. Illés Gabi, a producer mondta, hogy volna itt egy szerep, ami elég pici volt ahhoz, hogy a férjem is belemenjen.

Deutsch Anita nagyon élvezte a forgatás minden egyes percét, elárulta, hogy igazán jó csapat alakult ki ez idő alatt. Férjével a közös munka sem állhat közéjük, harmonikusan tudnak együtt dolgozni, és mindenben támogatják egymást. 

- Nagyon szeretünk együtt dolgozni, és olajozottan is tudjuk csinálni. Korábban előfordult, hogy együtt szerepeltünk színdarabban, de az teljesen más közeg.  

Forrás