Femina

Brad Pitt és új barátnője kapcsolata ilyen valójában
brad_pite.jpg


2022 novemberében derült ki, hogy Brad Pitt és a nála 26 évvel fiatalabb Ines de Ramon hónapok óta randizgatnak. Akkor még azt beszélték róluk, hogy egyelőre nem komoly a dolog köztük, ám jól érzik magukat egymás társaságában.

Bono koncertjén fotózták le akkor őket együtt, azóta csak még több lesifotó készült róluk, decemberben közösen ünnepelték a színész 59. születésnapját, januárban pedig Mexikóban romantikáztak együtt. A Daily Mailnek egy közeli forrás elárulta, hogy egyre komolyabb a kapcsolatuk - írja a femina.hu.

Az elmúlt néhány hónapban nagyon közel kerültek egymáshoz, sőt, Pitt majdnem az összes gyermekét bemutatta már a párjának.

Ines jelenleg válófélben van, a Vámpírnaplók sztárjával, Paul Wesley-vel 2022 tavaszán ment tönkre a házassága, tavaly szeptemberben erről egy külön közlemény is született. Kibékíthetetlen okok miatt mentek szét, a válási papírokat a színész végül csak idén februárban adta be. Pitt mindenben támogatja barátnőjét, és ez fordítva is így van.

- Ines ugyanezt teszi Braddel, akinek sajnos még mindig az Angie-től való zűrzavaros válásával kell foglalkoznia. A válási procedúrák csak még közelebb hozták őket egymáshoz, nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat - magyarázta a forrás.

Az életük össze sem hasonlítható azzal, amilyen Angelina Jolie-val volt.

- Brad kapcsolata Angie-vel egy nagy horderejű katasztrófa volt, Ines ennek pont az ellentéte. Ő nem drámázik, és nagyon visszafogott.

Pitt azzal sem foglalkozik, mit gondol exe az új kapcsolatáról.

- Különösen lesz*rja, mit gondol róluk Angie. Sőt, azt akarja, hogy volt neje tudatában legyen azzal, hogy megtalálta a boldogságot valaki más oldalán.

Nemcsak az exe, hanem Paul Wesley véleményével sem törődik.

Forrás