Bien.hu

 Akinek ilyen az állkapocs formája, szerencsés alkat
alforma.jpg


Tudtad, hogy az arcod azt is tükrözi, milyen a személyiséged? Bizonyos vonásokból rengeteg dolgot meg lehet állapítani rólad, nem csak egészségügyi szempontból, hanem a tulajdonságaid terén is. Az alábbi teszt is erre szolgál. Nézd meg a képet, és döntsd el, vajon az állad formája melyikre hasonlít a legjobban, ezután pedig olvasd el a hozzá tartozó leírást. Nagyon találó!

Szögletes áll

Ha inkább szögletesnek lehetne nevezni az állad formáját, szinte biztos, hogy te egy nagyon határozott, karakán személyiség vagy. Pontosan tudod, mit akarsz, és ha valami mellett elhatározod magad, téged tutira nem lehet megállítani. Nem szereted a köntörfalazást, ezért ha van véleményed vagy mondanivalód egy bizonyos témában, biztos, hogy őszintén elmondod másoknak - írja a bien.hu.

A döntéseidet magad szereted meghozni, és bár meghallgatod a barátaidat, végül sosem hagyod, hogy elbizonytalanítsanak vagy félrevezessenek.

A te életed, a te szabályaid. Nem is meglepő, hogy ezen kvalitásaid miatt általában az irányító szerepét töltöd be mindenhol: munkahelyen, otthon, baráti társaságban egyaránt kiemelkedsz a tömegből.

Hosszúkás áll

Amennyiben neked inkább hosszúkás állformád van, fogadni mernénk, hogy igazán szerencsés alkat vagy. Az életedben gyakran vagy valódi mázlista, nem egyszer nyertél már, és ha rossz dolgok is történnek veled, végül mindig jóra fordul az életed, és bebizonyosodik, hogy a negatívumokra is szükséged volt. Nagyon hűséges típus vagy, számodra a megcsalás elfogadhatatlan, ezért meg sem fordul a fejedben, hogy így visszaélj bárki bizalmával.

A család és a szerelem mindig is az első helyet töltötte be az életedben, ezekre a kapcsolatokra vigyázol, ezért sosem érzed magad egyedül, hiszen mindig van melletted valaki.

Képes vagy mindenben meglátni a szépet, szereted a művészeteket, és benned is van kreatív hajlam, amit az évek során egyre inkább megtanultál kifejezni. Csak így tovább!

Vékonyuló áll

Lefelé vékonyuló állad van, kicsit csúcsosabb véggel? Ez arra enged következtetni, hogy te egy gyengéd, szeretettel teli lélek vagy. Szentimentális gondolkodású, empatikus személyiség, akinek a társaságában szeretnek lenni az emberek.

Nem csoda, hiszen te sosem ítélkezel, nem kritizálsz, és pontosan tudod, hogyan kell valakivel úgy beszélgetni, hogy a végére sokkal jobban érezze magát. Te mindig segíteni akarsz, és hiszel a kedvesség erejében.

A megbocsátás az egyik legnagyobb fegyvered: igen, néha téged is érnek csalódások, olyanoktól is, akiktől nem számítasz rá, de megtanultad már, hogy a harag csakis a saját lelkedet mérgezi, és a legjobb visszavágás a megbocsátás. Rengeteg barátod van, bárkivel jól elbeszélgetsz, és sok esetben te vagy a társaságok lelke!

Visszahúzódó áll

Az állad a fentiek közül egyikre sem hasonlít, hiszen nagyon kicsit áll csak ki, és inkább visszahúzódik? Akkor te nagy eséllyel introvertált személyiség vagy.

Jól érzed magad a saját kis világodban, távol a nagy tömegektől, házi buliktól; neked az a feltöltődés, ha gondolkodhatsz, a hobbidnak élhetsz, és azokkal a barátokkal lehetsz, akik mellett valóban el tudod engedni magad. Titokzatosságod az egyik legnagyobb vonzerőd is egyben. A férfiak azonnal észrevesznek, mert nem vagy nyitott könyv, és fel tudod kelteni hamar az érdeklődésüket.

Te viszont biztosan nem ugrasz fejest semmibe meggondolatlanul! Mivel szeretsz elmerülni a fantáziavilágodban, mindent alaposan át tudsz gondolni, és megfontoltan hozol döntést.

Kiálló áll

Ha az állad előrefelé kiáll, az azt jelenti, hogy határozott egyéniséged van. Tisztában vagy a képességeiddel, megfelelő önbizalmad van, és bátran kiállsz amellett, amiben hiszel. Ezek mind szuper vezetővé tesznek téged!

Hiszed, hogy a lépcsőfokokat egyesével kell megmászni, minden bukásból tanulni kell, de közben mégsem felejtesz el az emberi értékekre is odafigyelni. Tudod, hogy az számít igazán, milyenek a kapcsolataid!

Néha ugyan nehezedre esik a munkát, hobbit és családot összeegyeztetned, de mivel nem vagy az a típus, aki csak úgy feladná, ezt is mindig megoldod. Szerencsés vagy, mert mindig képes vagy motivációt találni, és a lelkesedésed ragadós!

Forrás