Femina

Kirstie Alley fülig szerelmes volt Patrick Swayze-be: emiatt nem lehettek egy pár
patrik_allie.jpg


Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél! sztárja egyenesen bolondult a Dirty Dancing sármos színészéért. A köztük lévő kapcsolatról és a fizikai vonzalomról a színésznő még 2018-ban nyilatkozott.

A december 5-én elhunyt Kirstie elmesélte, hogy a Patrick Swayze-vel való kapcsolatuk nem jutott el soha addig, hogy viszonyba bonyolódjanak, azonban komoly károkat tudtak volna okozni saját házasságukban a vonzalmukkal - írja a femina.hu.

A Cheatsheet szúrta ki, hogy a színésznő 2018-ban, a Celebrity Big Brother U.K.-ben való szereplésekor nyilatkozott a románcukról és arról, valójában mi is volt köztük. A pár az Észak és Dél című minisorozat forgatásán ismerkedett meg 1985-ben. Akkoriban a Szépségtépő verseny sztárja feleségül ment Parker Stevensonhoz, Swayze pedig Lisa Nieminek mondta ki a boldogító igent. 

- Szívesen folytattam volna viszonyt Patrick Swayze-zel, de mindketten házasok voltunk. Megcsókoltam, és azt kívántam, bárcsak együtt lehetnénk, de ennek ellenére erősen hittem a hűségben.

A színésznő elárulta, hogy egyáltalán nem volt könnyű távol tartania magát kollégájától, akivel a forgatásoknak köszönhetően rengeteg időt töltöttek együtt.

- Ha útra kelsz, és filmet forgatsz, akkor nagyon könnyű beleszeretni a veled együtt dolgozó emberbe. Nagyon-nagyon-nagyon könnyű. Gondoljunk csak bele, egy évig forgattunk északon és délen. Tehát egy évig egy személynek a közelében vagy - vallotta be Alley az Entertainment Tonightban.

Annak ellenére, hogy sosem csalták meg a házastársukat, Kirstie Alley elárulta, hogy szerinte sokkal rosszabb dolgot tettek színésztársával együtt.

- Szerintem a megcsalásnál rosszabb volt, amit mi tettünk. Mert azt gondolom, hogyha beleszeretsz valakibe, amikor házas vagy, akkor veszélybe sodrod a saját házasságodat és a másik fél házasságát is. Ez pedig duplán rossz.

Az Us magazin írta meg, hogy a színésznő nem csak Patrick Swayze iránt táplált gyengéd érzelmeket, John Travoltába is beleszeretett a Nicsak, ki beszél! forgatásai alatt.

- Majdnem elszöktem, és feleségül mentem Johnhoz. Szerettem őt. Még mindig szeretem. Ha nem lettem volna férjnél, elmentem volna vele, és szó nélkül hozzá is mentem volna. 

Patrick Swayze 2009-ben 57 évesen hasnyálmirigyrákban halt meg, Kirstie Alley pedig 71 éves korában, 2022 december 5-én hunyta le örökre a szemeit.

Forrás