Femina

VV Szandikát 2010-ben ismerte meg az ország:a sok plasztika után így néz ki
VV Szandikát 2010-ben ismerte meg az ország:a sok plasztika után így néz ki


Az első három évad után hét esztendőre búcsúzott a Való Világ a tévénézőktől. 2004-ben zártak be a luxusbörtön kapui, és csak 2010 novemberében nyitottak ki újra. A negyedik széria nem csak abban különbözött az előzőektől, hogy más helyszínre költözött a stúdió, a játékosok abban az évben személyiségtípus szerint költözhettek be a játékba.

Talán sokan már nem is emlékeznek rá, de Nádai Anikó például a rosszkislány kategóriában, Baukó Éva, mint törtető, Nagy Alekosz pedig okostojásként indult a beszavazó show-ban - írja a femina.hu.

VV Szandika 20 évesen a plasztikcicák között indult. Nyolcadikként esett ki, de így is ő lett az ország Szandikája. A játék után hamar ráeszmélt, nem kér a celeb életből: 32 esztendősen civil munkából él, és csak nagyon ritkán ad interjút. 

A Palikék Világa by Manna esetében tett kivételt, elárulta, miért döntött úgy, hogy nem él a hirtelen jött ismertséggel.

- Azért tűntem el, mert nem akarok emberek céltáblája lenni, rajtam ne gúnyolódjanak, ne nevessenek ki, és ne kövezzenek meg olyan miatt, amit meg se tettem.  

Ma már nyűgnek érzi, hogy felismerik az utcán, félig-meddig megbánta, hogy anno szerepelt a produkcióban.

A mai napig kap tévés megkereséseket, de mindre nemet mond. Nyugodt életre vágyik, két éve van együtt a párjával, és fodrászként dolgozik.

Kitért a plasztikai beavatkozásaira is. Elárulta, azért töltette fel a száját, és műttette meg a melleit, mert kisebbségi komplexussal küzdött. 

Forrás