Femina

Szulák Andrea ennyit fogyott: ilyen karcsú a testhezálló ruhában
szulak_andrea.jpg


Szulák Andrea megmutatta fogyását az Instagram-oldalán. A friss fotó elsöprő sikert aratott, a követői nem győzték hangsúlyozni, mennyire látványos a változás.

"Leugrott rólam 6 kiló!!! Süt a nap, próbálok a színházban, szép az élet!!!" - írta a bejegyzéshez, amelyben megmutatta, milyen karcsú lett - írja a femina.hu.

Egy fekete, testhezálló, bőrbetétes leggingsben és hozzá passzoló topban fotózták le. A szerelését ezüst bőrdzsekivel egészítette ki, ezzel a darabbal vagánnyá és trendivé varázsolta a szettet.

A posztot néhány hashtaggel is ellátta: a diéta, sport, munka, élet és az én jövök szavakat emelte ki - ebből arra lehet következtetni, hogy életmódváltással, mozgással és odafigyeléssel érte el azt, hogy leolvadtak róla a kilók.

Akadt olyan kommentelő, akit annyira elkápráztatott a fogyása, hogy rögtön azt tudakolta meg, pontosan milyen módszerrel érte el az eredményt. Más megdicsérte az átalakulását, de arra kérte, ne fogyjon tovább, mert így néz ki tökéletesen. Olyan hozzászóló is volt, aki azt írta neki, hat kiló ide vagy oda, mindig bombázóként fest.

Forrás