Femina

Mivel keres pénzt G.w.M. exe? Melanie elárulta, ezzel foglalkozik most
nagy_melani.jpg


Ugyan 2008-ban 16 esztendősen a Megasztárban is szerepelt, Nagy Melanie 2022-ben lett egyik pillanatról a másikra országosan ismert exe révén. Tavaly januárban került a címlapokra azután, hogy G.w.M. és Kulcsár Edina a nyilvánosság elé álltak azzal, hogy egy párt alkotnak.

A rapperrel egy hónappal a nagy bejelentés előtt szakítottak. Villámcsapásként érte, hogy véget ért a kapcsolata, hiszen semmi előjele nem volt annak, hogy bármi probléma lenne kettejük között - írja a femina.hu

Hirtelen lett egyedülálló édesanya, a kialakult helyzethez egyik pillanatról a másikra kellett alkalmazkodnia. Miután szakítottak G.w.M.-mel, Nagy Melanie álmai sorban válnak valóra.

Az elsődleges célja az volt, hogy munkát találjon: 2022-ben a DikH Rádiónál kapott műsorvezetői állást, de mára búcsút intett a hallgatóknak. A Hot! magazinnak árulta el, mivel foglalkozik, mióta otthagyta a rádiót.

- Nagyon szerettem rádiózni, de az utóbbi időszakban több lehetőség is rám talált, és jelenleg a mérlegelés időszakában vagyok, hogy mi az, ami anyagilag is jövedelmező, illetve össze tudom egyeztetni a gyerekneveléssel.

Tervezési fázisban van egy műsor, amely igazi szerelemprojekt a számára. Egy olyan átalakítóshow-ról lenne szó, ami azt az üzenetet közvetíti a fiataloknak, hogy ne akarjanak idősebbnek kinézni a koruknál. Emellett egy másik régi álma is a megvalósulás küszöbén áll.

- Ez egy szépségszalon, ahová az anyukák hozhatják magukkal a kislányukat, és közösen igénybe vehetik majd a különböző szépségipari szolgáltatásokat, de arra is van lehetőség, hogy szakképzett dajka vigyázzon a gyerekre, amíg a szülővel foglalkozunk.

Forrás