Femina

Várkonyi Andrea miatt veszett össze végleg Palik László és Bochkor Gábor
bocskor.jpg


Bochkor Gábor és Palik László a ’90-es években mindketten a televíziózás és a rádiózás meghatározó alakjai voltak. Egy korosztály lévén felmerülhet a kérdés, vajon rivalizáltak-e egymással? Nemleges a válasz erre, kapcsolatuk nem szakmai viszály miatt romlott meg.

Olyannyira nem tekintették egymást vetélytársaknak, hogy hosszú évekig jó barátságot ápoltak. Összejártak, együtt utaztak el az afganisztáni hadszíntérre, sőt Bochkor egyszer viccből lánya, Nóri kezét is odaígérte Palik idősebbik fiának - írja a femina.hu.

Ez a felhőtlen kapcsolat azonban megromlott. A story.hu szerint 2010-ben Várkonyi Andrea miatt vesztek össze.

Palik László évekig közvetítette a Forma-1-et, majd a rallyversenyek világába is belekóstolt. Várkonyi Andreát is vonzotta a sport, ám Paliké helyett annak nagy riválisa, Szalay Balázs csapatában kezdett autózni. Ez a tette pedig megbocsájthatatlannak bizonyult. 

Sok pletyka keringett akkoriban ezzel kapcsolatban, állítólag Palik László annyira megsértődött, hogy nem is volt hajlandó nyilatkozni ez ügyben. Várkonyi viszont elmondta a véleményét.

- Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze - írta meg szavait a Blikk Rúzs.

Szalay Balázs autóversenyző is megerősítette a híreszteléseket. Ő annak idején a Színes Ász hasábjain árulta el, hogy Bochkor és Palik között valóban abban a pillanatban változott meg valami, hogy Várkonyi bekerült a csapatába.

Forrás