Femina

Szűcs Judith 8 évvel fiatalabb párja: 14 éve szereti zenész kedvesét
szucs_judit.jpg


Szűcs Judith és nyolc évvel fiatalabb szerelme 14 éve alkotnak egy párt. Annak ellenére, hogy ilyen régóta együtt vannak, a férfiról alig árult el valamit a nyilvánosságnak. 

Ezúttal kivételt tett: a Blikknek nemcsak arról csepegtetett néhány információt, ki rabolta el a szívét, hanem azt is elárulta, a lánykérés után miért nem házasodtak még össze - írja a femina.hu.

Annyira félti a magánéletét, hogy párja keresztnevét is titokban tartja, illetve eddig azt sem árulta el, mivel foglalkozik. Kiderült, párja szakmabeli.

- Sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, imádom azt, hogy feltétel nélkül szeret.

Abból adódóan, hogy a férfi maga is zenész, megismerkedésük jóval korábban is megtörténhetett volna.

- A párommal beszéltünk róla, hogy anno, amikor a Szovjetunióban turnéztam, igazából találkozhattunk is, mert ugyanazokon a helyszíneken jártunk ugyanabban az időben. Sőt azt is elmesélte, hogy régóta ismerte a dalaimat és a hangomat, csak épp nem tudta, hogy én vagyok az.

Úgy érzi, viszonylag későn találtak egymásra, de megérte várniuk. Régóta vágyott kerek családra, párjával mindez beteljesült. A legfontosabb is klappol, imádják egymást a lányával, Tímeával. Teljes a boldogsága, amin az sem csorbít, hogy nem tudja, összeházasodnak-e valaha.

- Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön?

Forrás