Kárpátinfo.net


Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára
Olekszij Danyilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára


A közeljövőben Oroszország összeomlik, és területén megalakul a szabad Icskeria (Csecsenföld), Tatársztán és Dagesztán. 

Ezt Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára közölte az ukrán televízió non-stop háborús adásában, közölte a Podrobnosti.ua

Danilov előrejelzése szerint 

az agresszor ország hamarosan megszűnik létezni a jelenlegi keretek között. 

Az RNBO titkára az 1991-es eseményekkel vont párhuzamot, amikor egyes államok képviselői azt mondták, hogy nem létezhet önálló Ukrajna.

"Ez Bush elnök beszéde volt 1991. augusztus 1-jén, és 18 nappal később a Szovjetunió úgy esett szét, mint egy érett herszoni görögdinnye. Ugyanez fog történni Oroszországgal is. Ez elkerülhetetlen lesz. Sokkal kisebb lesz, és talán akkor megjelenik valamilyen ész is ” 

– mondta az RNBO titkára.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára egy interjúban kifejtette, miszerint Vlagyimir Putyin diktátor Luhanszk és Donyeck megyék teljes elfoglalását tűzte ki célul beosztottjainak, de ezt nem fogják tudni elérni. Az oroszok belátták, hogy esélyük sincs ukrán területek elfoglalására, ezért elkezdték emlegetni a tárgyalásokat

Olekszij Danilov az RNBO titkára egy interjúban elmondta, hogy Ukrajnának vannak olyan fegyverei, amelyek képesek Oroszország területén célpontokat megsemmisíteni.