Femina

Ezért pletykálják, hogy Azahriah és párja szakítottak
Ezért pletykálják, hogy Azahriah és párja szakítottak


Terjed a neten a pletyka, miszerint Azahriah és párja szakítottak: a gyönyörű Lunával a kapcsolatuk régóta tart, már akkor együtt voltak, amikor tavaly májusban kirobbant az énekes ToiToi vécés botránya.

Az akkori félrelépését Luna megbocsátotta, most viszont beszédes változást szúrtak ki a rajongók az Instagramon - írja a femina.hu.

A lány kikövette a barátját az Instán, illetve meg is változtatta a nevét az oldalon. Többen azt sejtik, ez annak a jele lehet, hogy már nincsenek együtt, de a Reddit-felhasználók közül akadnak olyanok is, akik úgy tartják, ez pusztán figyelemfelkeltési akció a részéről.

Azahriah egyébként éppen az európai turnéján koncertezik, Párizsba együtt repültek Lunával. Szemtanúk látták is őket a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

"Tegnap repültek együtt Párizsba. Láttam őket a reptéren, meg a gépen is utána. Csak nem szakítottak" - írta valaki a Redditen.

Egy másik kommentelő a TikTokon is belefutott Luna élő bejelentkezéseibe, azt állította, azok alapján sem egyértelmű, hányadán állnak:

"Egyik nap sírt, hogy szakítottak és mekkora mocskok a férfiak, meg Olíviával is ezt beszélték, mennek kiheverni. Erről beszélt órákat, mert amúgy a csaj simán ráér fél napokat TikTok-ozni. Másnap ugyanúgy bejelentkezett élőben, de akkor már nem emlékezett arra, hogy miről beszélt előző nap és neki van párja, minden rendben...” 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás