Kárpátinfo.net


Áramszünet, villanykikapcsolás. Illusztráció
Áramszünet, villanykikapcsolás. Illusztráció


December 7-ei adatok szerint Ukrajnában 408 település maradt áramszolgáltatás nélkül ellenségeskedések és műszaki okok miatt. Az áramellátás korlátozása egyik régióban sem érvényesül. A háztartási fogyasztók tervezett leállítását nem tervezik - közölte az energiaügyi minisztériumra hivatkozva az UNIAN.net.  

A Donyecki területen 114 település, 134,9 ezer mérőhely maradt áram nélkül. A Dnyipropetrovszki területen csaknem 3 ezer előfizetőt áramtalanítottak műszaki okok miatt. Reggelre minden előfizetőt visszakapcsoltak.

A Zaporizzsjai területen 63 település (mintegy 26 ezer fogyasztó) maradt áram nélkül a katonai műveletek miatt, a Szumi területen pedig 54 település (2,3 ezer mérőpont) maradt áram nélkül a lövések következtében  - írták.

A Harkivi régióban 16,3 ezer előfizető áram nélkül maradt az ellenségeskedések miatt, 1,5 ezer fogyasztót visszakapcsoltak a hálózatba.

A Herszoni régióban 45 település (több mint 26 ezer mérőpont), a Csernyihivi régióban 19 település (1,6 ezer mérőpont) maradt áram nélkül.  


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek