Femina

Íme Básti Juli 26 éves fia: Samuból piszkosul jóképű színész-rendező lett
Íme Básti Juli 26 éves fia: Samuból piszkosul jóképű színész-rendező lett


Nem véletlenül hivatkozik magára öltözői gyerekként a 26 éves Puskás Samu, beleszületett a színházi közegbe: ő a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Básti Juli és a Centrál Színház igazgatójának, Puskás Tamásnak az idősebbik fia.

Korábban már mesélt a Feminának arról, hogy gyerekként szippantotta be ez a világ - írja a femina.hu.

Ennek tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy követte szüleit a pályán: a New York Filmakadémia Los Angeles-i kampuszán szerzett színészdiplomát. 

Magyarországon tavasszal debütált rendezőként, a következő bemutatója pedig decemberben lesz.

A Centrál Színház Fekete Péterében először dolgozik együtt az édesanyjával: Samu a darab rendezője, Básti Juli pedig az egyik főszerepet, Szőnyi Ellát alakítja. A különleges helyzetről anya és fia a Reggeliben beszéltek.

Íme Básti Juli 26 éves fia: Samuból piszkosul jóképű színész-rendező lett

 - Nagyon jól működik nálunk ez a felállás. Teljesen normális, magától értetődő állapot. Egészen pici gyerekkora óta belefolyt a beszélgetéseinkbe a férjemmel, ha darabokról beszélgettünk vagy előadásokat néztünk. Ráadásul boldog vagyok, hogy itt dolgozik Magyarországon.

A színésznő utolsó mondatával Amerikára utalt: Puskás Samu itt kezdte el építeni filmszínészi karrierjét, és a jövőben is tervezi, hogy visszatér.

Ennek csupán egy akadálya van, hogy megkaphassa a vízumot, amivel dolgozhatna az Egyesült Államokban. A reggeli műsorban látva, simán el tudnánk képzelni hollywoodi szívtipróként.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás