Femina

Vajna Tímea őszintén beszélt babái elvesztéséről
Vajna Tímea őszintén beszélt babái elvesztéséről


Palácsik Tímea Instagram-posztban jelentette be, hogy férjhez ment a milliárdos Ráthonyi Zoltánhoz. Az ifjú pár Los Angelesben mondta ki a boldogító igent. Az üzletasszony az örömhírről szóló bejegyzésében elvesztett babáiról is őszintén vallott.

Gyönyörű, Los Angeles-i esküvőjükről a közösségi médiában osztott meg képeket, ám a bejegyzése nem csak a boldogságról mesél - írja a femina.hu.

Mint írta, kisfiukat a születésnapja után veszítették el, mikor még csak három hónapos terhes volt, a hasa pedig „csak a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy„. De azoknak is üzent, akik hasonló cipőben járnak, úgy fogalmazott: „...szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez„.

Palácsik Tímea negyedik alkalommal veszítette el babáját, de nem adja fel a reményt, hogy édesanya legyen. „Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást„ - írta a poszt végén az üzletasszony, aki az esküvő után Palácsik Ráthonyi Tímeára változtatta a nevét és azt is elárulta, hogy a „nagy vendégsereggel„ Montecitóban ünneplik meg a frigyüket. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás