Origo
Meglepő, de ő a Fradi legnépszerűbb focistája
Meglepő, de ő a Fradi legnépszerűbb focistája


A klub közösségi oldalain elért reakciók alapján a nyári igazolás Mohamed Ali Ben Romdán a Ferencváros labdarúgócsapatának legnépszerűbb játékosa. A tunéziai focistát a hazája drukkerei is segítik a magas kedvelésszámban.

A 31-szeres tunéziai válogatott középpályás az Esperance Tunis csapatától érkezett a Fradiba a nyáron, és az elmúlt hónapok alatt 23 tétmérkőzésen 1 bombagóllal, 6 gólpasszal, 1150 játékpercben segítette a magyar bajnokot. A Metropol észrevette, hogy Ben Romdán akkora népszerűségnek örvend a Fradi-szurkolók körében, hogy a reakciók száma jócskán megszaporodik, amikor a klub Facebook-oldalán ő szerepel egy fényképen - írja az origo.hu.

Az ő köszöntése a legkedveltebb bejegyzés

A focista szeptember 6-án lett 24 éves, és amikor a klub születésnapi köszöntőt rakott ki a tunéziai játékosról az oldalára, arra több mint 5700 reakció érkezett. Ez a Facebook-oldal egyik legnépszerűbb bejegyzése, az Olympiakosz elleni sorsolás (4600) és a Zalaegerszeg elleni győzelem (4000) is kevesebb reakciót váltott ki. 

Ben Romdánnak az Instagramon 149 ezer követője van, amivel megelőzi a Fradi hivatalos oldalának a rajongóit (143 ezer), 

és a csapatból csupán Botka Endre (175 ezer) és Samy Mmaee (176 ezer) áll nála jobban ebben a mutatóban. Egy átlagos posztért kapott lájkok számában viszont Ben Romdán és Mmaee (15-15 ezer) alaposan lehagyják Botkát (1000).

A Metropol úgy véli, a nagy népszerűség mögött a lelkes tunéziai követőtábor áll, akik a világbajnokságot is megjárt, 2026-ig szóló szerződéssel rendelkező focista minden fotójánál lelkesen megjelennek, lájkolnak, kommentelnek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás