Police.hu
Magyar rendőrség. Illusztráció. Fotó: police.hu
Magyar rendőrség. Illusztráció. Fotó: police.hu


A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt 15010/5248/2023. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen sofőr 2023. december 1-jén 23 óra 5 perc körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsival Újfehértó, Debreceni úton közlekedett, a Böszörményi út irányából a Szent István utca felé. Haladása során a Főtér és a Debreceni út kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy gyalogosan közlekedő nő részére. A járművezető gépkocsijával elütötte a kijelölt gyalogos átkelőhelyen szabályosan áthaladó nőt, majd megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a 4-es főút irányába távozott a baleset helyszínéről.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a járművezetőről, vagy a baleset körülményeiről az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás