Femina

Lovas Rozi férjével és gyerekeivel a címlapon
Lovas Rozi férjével és gyerekeivel a címlapon


Lovas Rozi szinte soha nem enged bepillantást a magánéletébe: gyermekeiről csak elvétve posztol a közösségi médiában, és férjével sem láthatjuk sűrűn. Épp ezért kicsit sem túlzás azt mondani, hatalmas kuriózum, hogy címlapon szerepel a családjával.

Ilyenre még sosem volt példa, a Best magazin ünnepi kiadványának borítóján lánya és fia arcát is láthattuk - írja a femina.hu.

A színésznő 2020-ban adott életet idősebbik gyerkőcének, a kis János Misának. Még ugyanebben az évben összeházasodtak dramaturg, rendező férjével, Horváth János Antallal. Két esztendővel később született meg kisebbik csemetéjük, Izabella Mária. A gyerkőcök tündériek a közös fotón: 

Az sem sűrűn fordul elő, hogy a család életéről nyilatkozna, de most ez is megtörtént. Kiderült, a gyerekneveléssel kapcsolatban náluk nincsenek leosztott szerepek.

- Változó, hogy ki a jó zsaru, és ki a rossz zsaru. Mindig közös erővel igyekszünk kisimítani a pillanatokat. A nagyszülőkkel is elég nagy az összhang, a kényeztetés náluk sem a tonnányi felesleges ajándékban merül ki. Misa három és fél évesen egy kis faautóval pont olyan jól el tud játszani, mint valami méregdrága dologgal, szívesen épít az én régi legómból, amivel annak idején én is játszottam.

Az ajándékozás terén törekszenek arra, hogy összehangolódjon a család. Például a fiuk születésnapjára biciklit kapott, így minden rokon ahhoz hozott valamilyen kiegészítőt.

A gyerekek és sűrű teendők mellett a házaspár arra is odafigyel, hogy legyen elég idejük kettesben is.

- Persze amikor nagyon sűrű az életünk, ez nem könnyű, de nemrég például otthon sütöttünk steaket, együtt főztünk, beszélgettünk, aztán megnéztünk egy filmet.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás