Femina

Berki Mazsi kislánya és párja gyermekei először közös fotón
Berki Mazsi kislánya és párja gyermekei először közös fotón


Berki Mazsi lánya, Emma már kétéves, az influenszer pedig igazán megtalálta magát az anyaságban. Új kedvesére mindig számíthat, a kislányát vér szerinti apaként szereti. 

Berki most az RTL Fókusz című műsorában mesélt az anyaságról, párkapcsolatáról, a Sztárboxról, és új projektjeibe is beavatta a nézőket - írja a femina.hu.

Az influenszer és üzletasszony az anyaság mellett rengeteg mindent csinál. Épp csak megnyerte a Sztárbox című műsort, már új terveket szövöget: jelenleg egy ingatlanokat bemutató vlogsorozatot tervez. Arra azonban mindig figyel, hogy elég ideje legyen gyermekére, a délutánokat mindig vele tölti. Emmáról és párja gyermekeiről először mutatott fotót a nagy nyilvánosságnak:

Mazsi szerint a legfontosabb, hogy Emma egy boldog anyukát lásson, számára pedig fontos, hogy az anyaság mellett másból is töltekezzen. Nagy segítség ebben párja is, akit a Sztárbox adásában mutatott meg először a közönségnek.

A 32 éves anyuka azt is megosztotta, mi az, amiben hasonlítanak Emmával.

- A legjobban szerintem az akarata hasonlít rám. Nagyon akaratos, én is ilyen voltam. Általában, amit szeretne, azt mindig eléri. De hála Jóistennek, van itthon férfi a háznál, mert megmondom őszintén, én nagyon jószívű vagyok.

Mazsi remek kapcsolatot ápol párja, Zoli előző párjával, akitől a férfinak két gyermeke született. Szerinte az a legfontosabb, hogy ha a szülők még el is váltak, jóban legyenek, és a gyerekek ismerjék és szeressék egymást.

Kislánya féltestvére, Nati szintén jól kijön Emmával. A két gyermek egyébként sokban hasonlít, arcvonásaik, hullámos hajuk egyezik.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás