Femina

Jaksity Kata tisztázta az ATV-s kirúgásának körülményeit: ez az igazság
Jaksity Kata tisztázta az ATV-s kirúgásának körülményeit: ez az igazság


Mi is beszámoltunk arról, hogy Jaksity Kata a Palikék Világa by Manna vendégeként először beszélt arról, hogy 2019-ben menesztették az ATV-ből.

A beszélgetés ezen részlete végigsöpört a magyar sajtón. Ám a tévés szerint a hírek ferdítettek a valóságon. Úgy tűnhetett, mintha rosszat híresztelne a csatornáról, pedig valójában szó sincs erről - írja a femina.hu.

Úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba, hosszú Facebook-posztban írta le az igazságot, amit a naphíre.hu szemlézett. Íme a teljes bejegyzés.

A beszélgetésből született cikkek alapján sokaknak úgy tűnhetett, hogy a kora miatt küldték el a csatornától, így reflektált erre:

"Márpedig ezt soha nem is gondoltam és nem is mondtam ilyet!

És akkor most leírom, hogy az ATV-ről van szó, mert bár a műsorban nem mondtam ki szándékosan, de a cikkekben így jelent már meg. Én soha nem nyilatkoztam sértőn az ATV-ről, még a távozásom után sem, és nem is tenném! Sőt megköszöntem, hogy 11 éven át annyi műsorötletemet valósíthattam meg és jó műsorokban dolgozhattam. Aki ismer, tudja, hogy nem szoktam haragot tartani és nem szoktam siránkozni a múlton, hanem megyek, és új lehetőségeket keresek és valósítok meg"

A sorait azzal zárta, végtelenül kellemetlenül érintette a dolog, mert olyan, mintha azokat az embereket szúrta volna hátba, akikkel a mai napig jóban van, és akiket tisztel.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás