Femina

Rácz Jenőre ezért borult ki Wossala Rozina: átment nála minden határon, amit a séf tett
Rácz Jenőre ezért borult ki Wossala Rozina: átment nála minden határon, amit a séf tett


Wossala Rozina rendszeres vendége Bochkor Gábor #Bockor című talk-show-jának, amelyben más hírességekkel közéleti és egyéb érdekes híreket beszélnek ki. A legutóbbi adásban szóba kerültek a sztárok által hirdetett termékek, ennek kapcsán merült fel Rácz Jenő neve.

Wossala Rozina már a téma bevezetésekor leszögezte, számára nagyon fontos, hogy csak olyan együttműködésre mondjon igent, amelyben hisz, ami illik a személyiségéhez - írja a femina.hu.

Épp ezért divatcikkekkel vagy szépségápolási termékekkel kapcsolatos együttműködésre sosem mondana igent, mert úgy érezné, ha efféléket reklámozna a közösségi médiában, hiteltelenné válna a követői szemében.

Olyan termékeket sem népszerűsít, amelyeket például nem enne meg. Bochkor Gábor ezután hozta fel példának Rácz Jenőt, aki egy szupermarketlánc hústermékeit népszerűsítette pár hónapja, a műsorvezető úgy emlékezett, az egyik üzletben még a húspultba is beállt. Az adás 30. percétől látható az ominózus jelenet:

Wossala Rozina szerint mindez még teljesen elfogadható, azon viszont felháborodott, amikor a világ egyik legismertebb gyorséttermét népszerűsítette.

- Az, hogy a buciból készít ropogós elemeket!? Nekem ez átment minden határon, nagyon kiborultam!


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás