Femina

11 év után menesztették az ATV híradósaként: Jaksity Kata először beszélt a kirúgásáról
11 év után menesztették az ATV híradósaként: Jaksity Kata először beszélt a kirúgásáról


Sok néző meglepődött, amikor 2019-ben kiderült, Jaksity Kata búcsúzik az ATV-től: 11 év után rúgták ki.

Egészen mostanáig nem beszélt az okokról, a Palikék Világa by Manna vendégeként viszont megtörte a csendet - írja a femina.hu.

2007-ben csatlakozott az ATV-hez. Olyan műsorokban láthattuk, mint a Jam, a Jam light vagy a Start, illetve a Híradót is vezette. 

- Bizonyos értelemben szívességet tettek nekem. Jó ideje nem éreztem komfortosan magam abban a műsorban. A kényszer miatt maradtam, nem mondhattam rá, hogy nem, csak azért, mert van egy másik vágyam, miközben három gyereket kell eltartanom - emlékezett vissza.

Úgy gondolja, bár egy kirúgásnál összedől a világ, őt egyben arra is ösztönzi, hogy elővegye az erőtartalékait.

- Őszintén szólva, a legjobb dolgokat akkor csináltam, amikor kirúgtak. A legutolsó ilyennél, amikor 2019-ben egyedülállóként voltam a három gyerekkel, és egyik napról a másikra közösen megegyeztünk, hogy kirúgtak, egy pillanatra megálltam, hogy oké, de azért három nagy gyerek költségekkel jár. A többi kirúgásnál volt időm arra, hogy felépítsek valami újat. Most úgy voltam vele, hogy gyorsan kell újat felépítenem.

Nem tett le a televíziózásról, jelenleg egy kerület médiáját vezeti. Arra is kitért, mi lehetett az elküldése hátterében.

- Ebbe a korom is belejátszott, hiszen egy olyan országban, olyan társadalomban élünk, ahol az idősebb nő már nem képvisel olyan értéket. A munkámban találkozom olyan emberekkel, nálam egy picivel idősebb nőkkel, akik arra panaszkodnak, hogy már nem nagyon tudnak elhelyezkedni.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás