Femina

Hajas László felesége gyönyörű, szőke hajú nő: 26 éve a tenyerén hordja Juditot
Hajas László felesége gyönyörű, szőke hajú nő: 26 éve a tenyerén hordja Juditot


Hajas László és felesége, Judit 2005. július 30-án mondták ki egymásnak a boldogító igent, idén december 9-én pedig megismerkedésük 26. évfordulóját ünnepelték.

A mesterfodrász és felesége ebből az aprobóból meséltek a Story magazinnak a kapcsolatukról, és házasságuk titkairól - írja a femina.hu.

Judit elárulta, Rábaközi Tímea mutatta be őket egymásnak, azonban a kezdetek egyáltalán nem voltak zökkenőmentesek.

- Ismerve Laci múltját, azt gondoltam, nem lenne közös jövőnk, de a sokadik véletlen találkozás után végül igent mondtam egy randevúra, aztán alig pár héttel később (…) szakítani próbáltam, (….) mire Laci döbbenten rám nézett és csak annyit válaszolt, nem érti, miért mondom ezt, de bebizonyítja, hogy tévedek - mondta a magazinnak.

Ma viszont már 26 éve élnek harmonikus házasságban. 2005-ös esküvőjükön Judit lánya, Bianka, Hajas László lánya, Orsi, és a pár közös gyermeke, Dávid is részt vett. És, hogy mi is boldog házasságuk titka? A sztárfodrász felesége erről is beszélt.

- Odafigyelek, hogy a főzésen és a lakás csinosítgatásán kívül mindig ápolt és csinos legyek, és a kellő szabadságot is kölcsönösen megadjuk egymásnak. Mert ezek az apróságok igenis kellenek ahhoz, hogy megmaradjon egy kapcsolatban a kölcsönös szeretet és tisztelet, de nálunk a tűz is megvan még. Nincs nap, hogy ne ölelne meg, és elaludni sem szoktunk egymás nélkül - mesélte a Storynak.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás