Femina

Megosztás
Havas Henriknek Tenerifén is van háza
Havas Henriknek Tenerifén is van háza


Havas Henrik 1989 és 1998 között a Magyar Televízió Nap TV című műsorának műsorvezető-szerkesztőjeként dolgozott, 1999-től pedig a Heti Hetes egyik szereplőjeként találkozhattak vele az RTL Klub nézői.

A 24.hu-nak adott interjújában elárulta, egyszeri vendégnek szánták a közéleti szórakoztató műsor készítői, de ottragadt. Arról is beszélt, hogy mennyire jól megfizették - írja a femina.hu

- Felemás érzéseim voltak: mégiscsak könyveket írtam, egyetemen tanítottam, ez meg egy szar bulvár. Viszont kézbe adtak adásonként kétszázötvenezer forintot, az havi egymillió - árulta el a 74 éves tévés. 

Egy darabig sokat haknizott is Verebes Istvánnal, a néhai Bajor Imrével és Farkasházy Tivadarral. Öt év után távozott a Heti Hetesből, és a TV2 csatornához szerződött le, ahol a Mokka című reggeli műsorral még több pénzt keresett.

Havi négymillióért hajlandó voltam bohóckodni.

- Nem mintha rászorultam volna. Amúgy azzal a feltétellel vállaltam el a Mokkát, hogy visszajárhatok a Heti Hetesbe. De az RTL-nek már nem kellettem, leárulóztak, és csak kivételes alkalmakon hívtak, például Bajor Imi halálakor - tette hozzá.

Havas Henrik azt sem hallgatta el, hogy háza van Tenerfién: mint mondta, miért szégyellje, megdolgozott érte.

- Miért ne lenne? Hát miért törtem magam a Nap-keltében meg a Mokkában, meg mindenhol?! 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás