Femina

Megosztás
Ő volt Schobert Norbi felesége Réka előtt
Ő volt Schobert Norbi felesége Réka előtt


Schobert Norbi és Rubint Réka már több mint két évtizede sokak szemében álompár: három gyermekük született, 22 éve alkotnak egy párt, és 21 éve házasok, fogadalmukat többször meg is újították.

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a fitneszgurunak nem Réka az első felesége, az 52 éves sztár egyszer már volt házas - írja a femina.hu

Schobert Norbi első házassága a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor péntek esti adásában is téma lesz, ez kiderül az előzetesből. 

- Az első feleségedről miért nem beszélsz soha? Mert hogy az nem a Réka volt - pedzegette Hajdú.

- Mert privát szférája van. Civil teljesen, egyébként aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő, de nem passzoltunk össze, ez az igazság - árulta el Schobert Norbi, aki azt is elárulta, meddig voltak együtt. 

Két évig jártunk, és három hónapot voltunk házasok, egy hónap után elköltöztem otthonról.

- Akkor jött Réka? - faggatta tovább a műsorvezető.

- Nem, dehogyis! Akkor jött a siker! - vágta rá nevetne Norbi.

Schobert Norbi évekkel ezelőtt a Pimasz úr Ottalszik című műsorban esküvői fotót is mutatott: abban az időben nősült meg először, amikor még rendőrként dolgozott. 1998-ban századosként szerelt le: döntenie kellett, hogy tévében szereplő aerobikedző vagy rendőr akar lenni, ő pedig az előbbit választotta.

- 24 éves koromban beleszaladtam egy gyors házasságba. Ez otthon nem tabutéma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt. Maga a házasság csak három hónapig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan - mesélte akkor Papp Gergőnek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás