Femina

Megosztás
Gelencsér Timi gyermekkori fotókon: csúfolták a külseje miatt
Gelencsér Timi gyermekkori fotókon: csúfolták a külseje miatt


Gelencsér Timi 2016-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. A 29 éves szépségnek bármi jól áll, különleges arca és kedves mosolya sok rajongóját leveszi a lábáról.

Meglepő, de neki is sokáig kellett küzdenie gyermekkorában a csúfolódásokkal, amelyekkel a külsejét támadták. A Mokkának elárulta, hogy a szemüvege miatt akkor sok bántást kapott, ma viszont már büszkén hordja - írja a femina.hu.

A szépségkirálynő fiatalabb korában a versenysportok miatt hol hordta a szemüveget, hol nem, így a szeme is ehhez kezdett el hozzáidomulni. 

- Gyermekkoromban sokat sportoltam, plusz hétvégén versenyeim voltak, így igazából az iskolában mindig rajtam volt a szemüveg, a versenyeken viszont levettem. Aztán valahogyan hozzászokott, és erősödött a szemem, és egy idő után emiatt levettem, aztán meg újra fel.

Kortársai sokszor gúnyolták a kinézete miatt, azonban Gelencsér Timi ezt igyekezett figyelmen kívül hagyni, amennyire csak tudta. 

- Abban az időszakban még nem is tartottam menőnek, így teljesen felhagytam a hordásával. Gyerekek között azért a bántás jelen van, nekem is sokszor beszóltak a pápaszemek miatt, és azért fájt, amikor bántottak érte. Bár nem ezért tettem le végleg, nem ez volt a fő indok. Másokat is sokszor értek ilyen negatív kommentek az iskolában, ez már csak ilyen.

Ma már szívesen veszi fel a szemüveget, amellyel nem csak sokkal szebb és kitisztultabb a világ, de úgy véli, még öltöztet is.

- Többször fájt a fejem, de annyira nem, meg elnyomtam magamban. Amikor elkezdődött az egyetem, és sokat kellett tanulnom, akkor rájöttem, hogy vissza kell térnem a szemüveghez. Így sokkal szebb és élesebb a világ. Egy kicsit zavarja a komfortérzetemet, még a kontaktlencsével nem barátkoztam meg, de talán nem is kell. A szemüveg amúgy is öltöztet, és azt mondják, hogy sokkal felnőttesebben nézek ki vele, mint egy üzletasszony.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás