Femina

Szakított Jákob Zoltán és Betti: a milliárdos ezért keres másik Nagy Őt
Szakított Jákob Zoltán és Betti: a milliárdos ezért keres másik Nagy Őt


A Nagy Ő című műsor november 5-i adása óta mindenki arra kíváncsi, hogyan alakul Jákob Zoltán és Hajnal Betti kapcsolata. A milliárdos ugyan a 31 éves édesanyát választotta a TV2 párkereső show-műsorában, de azóta nem lehetett tudni igazán, hányadán állnak egymással.

Az üzletember Mauritiusról bejelentkezve este egy videóban elárulta, szakítottak - írja a femina.hu

Jákob Zoltán az Instagram-posztban azt mondta, Bettivel elkezdtek ismerkedni A Nagy Ő után, találkozgattak, a milliárdos elment a szüleihez is, akik ugyanolyan kedvesen fogadták, mint annak idején a műsorban. Betti nagyon kedves volt hozzá, a kedvenc ételét, vadast főzte, a nő is mindent megtett azért, hogy egy kapcsolat elinduljon kettejük között. 

- Sokat beszélgettünk arról, kinek mik az elvárásai, ki hogyan működik egy párkapcsolatban a hétköznapokban.

A műsor nézése során sok kérdés felmerült bennem, például Bettinek a hangereje egy vitánál.

- Próbáltuk ezt is kibogozni, ebből mi lesz. Nem volt egyszerű! Valóban elutaztam Dubajba pár napra, hogy minden befolyásoló tényezőtől, munkától függetlenül tudjak gondolkodni. Amikor nemrég visszajöttem, hoztunk egy döntést Bettivel, és az utolsó beszélgetésünkön sajnos arra jutottunk, hogy külön folytatjuk. Ebben nincs szomorúság, csalódás, ez az egész inkább két ember útkereséséről szól. Ez az út sajnos nem egy célba fut össze, külön-külön fogjuk tovább élni az életünket. Én Bettit nagyon megszerettem, nagyon helyes lány, jó embernek tartom, és tud nagyon kedves is lenni.

A milliárdos azt is megjegyezte, hogy Mauritiuson nem szomorkodik vagy gondolkodik a történteken, három, húsz éve vele lévő kollégájával utazott el. Tavalyelőtt a Seychelle-szigeteken töltődtek fel, tavaly a Dominikai Köztársaságban. A reményt, hogy egyszer megtalálja a Nagy Őt, továbbra sem adta fel.

- Sajnos Bettivel nem jött össze a szerelem, úgyhogy nincs más dolgom, mint keresek tovább, mert ahogy Enikő fogalmazott búcsúzásakor, biztos rám is vár valahol egy nő és a szerelem. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás