Femina

A Barátok közt Berényi Zsuzsája volt: 57 évesen ezzel foglalkozik Csomor Csilla
A Barátok közt Berényi Zsuzsája volt: 57 évesen ezzel foglalkozik Csomor Csilla


Csomor Csilla a Barátok közt után sem fordult el a színjátszástól, csak mostanában nem áll színpadon és nem forgat.

A színésznő most tanítja a szakmát, lelkes amatőröknek adja át tudását - írja a femina.hu.

Csomor Csilla nevét még 1998-ban, a sikerszéria alapcsapatának tagjaként ismerte meg az egész ország. Berényi Zsuzsa karakterét, Berényi András feleségét játszotta, majd közel tíz év után, 2008-ban hátat fordított a Mátyás király térnek, csupán néhány epizód erejéig tért vissza a sorozatba.

Az 57 éves színésznő az RTL Reggeliben mesélt arról, hogy immár második éve egy szakgimnáziumban oktat. Előadó-művészeti alapismeretet és színészmesterséget tanít a szakma iránt érdeklődőknek. A műsorvezetőknek azt is elárulta, szeretne egy amatőr színjátszó csoportot alapítani, amit a saját tapasztalataira alapozna.

- Valaki nagyon szeret, és van, aki nagyon szigorúnak tart. Én is szigorúnak tartom magam, de következetes vagyok - árulta el Csomor Csilla, aki számára két fontos jubileumot is ünnepel.

A Barátok közt utolsó epizódját két évvel ezelőtt,  2021. július 17-én adták le. 1998. október 26-án indult, így a sorozat idén ünnepelte 25. évfordulóját. Furcsa egybeesés, hogy Csomor Csilla is éppen ennyi ideje űzi kedvenc hobbiját.

- Többet voltam kint a sorozatból, mint bent... Azért tűnik soknak, mert hosszabb-rövidebb időtartamra visszahívtak, sőt a legutóbbi távozásomkor mondták, hogy a karakterem még mindig él. Már egy éve ment a sorozat, amikor megismerkedtem a golffal, és ez a szenvedély azóta is töretlen.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás