Femina

Megosztás
Nyertes Zsuzsának titokban született unokája
Nyertes Zsuzsának titokban született unokája


Titokban nagymama lett Nyertes Zsuzsa - lánya kérte meg, ne árulják el a nagyvilágnak egy ideig unokája világra jöttét. Az immár négy hónapos Oliviával először készült róluk címlapfotó hármasban.

A Story magazinnak mesélt az anya-lánya páros a kicsi érkezéséről. Zsuzsó azt is felidézte, hogyan tudatta az édesanyjával, hogy unokája lesz - írja a femina.hu.

A család szokásos módon Nyertes Zsuzsa legkisebb húgánál gyűlt össze 2022 karácsonyán. Szenteste hagyományosan játszani szoktak, ám Zsuzsó akkor egy új játékkal rukkolt elő.

- Mindenki kezébe adtam egy borítékot, és az ultrahangfelvétel hátoldalára személyes üzenetet írtam, például ezt: "Szia, nagypapi! Júliusban érkezem, és várom a találkozást!" Anyának esett le utoljára a hír, mert azt hitte, a mellette ülő nagymamának szóló borítékot kapta meg, közben ő lett az új nagymama a családban. Miután felfogta, örömkönnyekkel borult a nyakamba.

Zsuzsó, sőt maga a színésznő is meglepődött azon, hogy sikerült titokban tartania a gólyahírt.

- De ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás