Femina

Megosztás
Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége a tengerpart királynője
Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége a tengerpart királynője


"A nyolcvanegy éves ember, aki kimászott az ablakon - és egy másik kontinensen tűnt fel. Pedig nincs is születésnapja..." - ezzel a szöveggel jelentkezett be a Facebookon Ernyey Béla: így tudatta, feleségével nyaralni mentek.

Nem is akárhova utaztak: az első fotón még a pálmafás háttérből csak sejteni lehetett, hogy valamilyen egzotikus vagy mediterrán helyszínről lehet szó, később kiderült, Egyiptom volt az úti cél - írja a femina.hu.

A gasztronómia szerelmesei lévén megkóstolták a helyi ínyencségeket: a homokos tengerparton költöttek el egy étkezést. Viszont nem csak az ételeket fotózták le, a 38 évvel fiatalabb Dórával közös képet is lőttek.

Maga az elegancia, harmónia, szeretet - a kommentelők ilyen jellemzéssel éltek a hozzászólások között.

Mi is egyetértünk, Dóra a mini fazonú, pöttyös strandruhájában fantasztikusan nézett ki. Ritkán láthatjuk olyan darabokban, amelyek így kihangsúlyozzák hosszú lábait.

A utazásuk nem csak a lazításról szólt, élményekből sem volt hiány. Ernyey Bélának régi álma valósult meg azzal, hogy alkalma nyílt 25 méter mélyre merülni egy tengeralattjáróval, hogy felfedezze a Vörös-tenger élővilágát.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás