Femina

Megosztás
Majka kisebbik fia tiszta Dundika az anya-fia fotókon: Olivérrel ennyire hasonlítanak
Majka kisebbik fia tiszta Dundika az anya-fia fotókon: Olivérrel ennyire hasonlítanak


Majka több alkalommal nyilatkozott már arról, hogy fiai rá vagy feleségére, Dundikára hasonlítanak jobban. Érdekes a helyzet náluk ezen a téren. Míg az idősebbik gyermek, Marián egy az egyben az apja, addig a kisebbik tiszta anyja.

Pláne azon a képen, amelyeket Majoros Hajnalka frissen osztott meg az Instagramon. Olivérrel szelfit csináltak magukról - írja a femina.hu.

A felvételen látva semmi kétség sem fér hozzá, a hétéves gyerkőc arcvonásai tekintetében az édesanyjára ütött. Még egy nagyon ritka dolgot is örökölt tőle, ugyanúgy grübedli van az arcán.

A grübedli vagy gribedli egyébként az a gödröcske, ami akkor jelenik meg az arcon, amikor mosolygunk vagy nevetünk. Olivér mosolygós képein jól látható a cuki gödör.

"Hopp egy gribedli, grübedli, avagy az arcunkon lévő gödröcskék meséi. Egyszer volt, hol nem volt, az én arcomon lassan már csak egy halvány folt, de esküszöm, hogy ott volt. Azonban kisebbik fiacskám, kerekded orcáján, mosolygós pofiján, kis gödröcske lapul ám. Azt mondják nem genetika, hát akkor meg mi a csuda? Mindegy is, mert én így szeretem, minden este megölelem, pici gödröcskéjét mosolyra teszem" - írta Dundika a tündéri poszthoz.

A kommentelők elámultak, hogy anya és fia mennyire hasonlítanak egymásra. Volt, aki azt írta, Olivérnek olyan szépek a vonásai, hogy biztosan lánynak készült, más szép kis hercegnek nevezte.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás