Femina

Megosztás
Janza Kata a szakítás után egy főszereptől is elesett: „50 évesen ott álltam egyedül, sebzetten”
Janza Kata a szakítás után egy főszereptől is elesett: „50 évesen ott álltam egyedül, sebzetten”


Janza Kata ritkán oszt meg magánéletével kapcsolatos információkat a nagyérdeművel, de ezúttal a Palikék Világa podcastban kivételt tett.

A musicalszínésznő a szakításáról és a szakmai válságáról is őszintén beszélt - írja a femina.hu.

Az elmúlt két évben a magánéleti kudarc mellett Janza Kata színházi munkájában is változások álltak be. A színésznő korábban egyik kollégájával, Pesák Ádámmal alkotott egy párt, kapcsolatuk azonban 2021-ben váratlanul véget ért. A Palikék Világa podcastműsorában beszélt élete egyik legnehezebb periódusáról, és hogy miként sikerült ismét talpra állnia.

-Történt egy szakítás, egy huszon-x évvel fiatalabb úriemberrel éltem együtt öt évig, és nagyon intenzíven éltük együtt ezt az öt évet, és ez is nagyon hirtelen jött. Ez egybeesett ezekkel a szakmai dolgokkal és színházi változásokkal. Akkor éreztem azt, hogy na, Janza Kató, most hol az a legendás erőd, amivel mindig mindenkit talpra állítasz? Most hol van az a főnixmadár? - mesélte Janza Kata, aki pszichológus segítségével dolgozta fel a történteket.

A musicalszínésznő egy korábbi interjújában elárulta, éppen az 50. születésnapja előtt hagyta el a párja, akivel a köztük lévő 22 év korkülönbség ellenére egy idő után úgy érezte, akár egy életre szólhat a kapcsolatuk.

- Amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten - fogalmazott a Nők Lapjának a színésznő.

Janza Katának a szakítása mellett kellett megküzdenie a szakmájában bekövetkező kudarccal. Az Operettszínházban egy áhított főszerepétől is elesett. A sors azonban kegyes volt hozzá, hiszen a darabban nyújtott alakítását mellékszereplőként több díjjal is jutalmazták.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás