Femina

Megosztás
Csobot Adél vadmacskás ruhába bújt új filmje premierjére: ennyire dögös volt
Csobot Adél vadmacskás ruhába bújt új filmje premierjére: ennyire dögös volt


A Cicaverzum című új, magyar filmben Csobot Adél is feltűnik. Az énekesnő gyönyörű vadmacskaként tündökölt a vörös szőnyegen.

A romantikus vígjátékot október 19-től játsszák a magyar mozik. A  díszbemutatón a szereplők és sztárok is tiszteletüket tették - írja a femina.hu.

Az egész estés játékfilm szereplői is megjelentek vörös szőnyeges eseményen, köztük a főszereplő legjobb barátnőjét, a Zsanettet alakító Csobot Adél is.

Az énekesnő és műsorvezető nem először áll színészként a kamera elé, a 2021-ben bemutatott, El a kezekkel a Papámtól! című filmben már bizonyította tehetségét. Csobot Adél ezúttal egy személyiségéhez igencsak közel álló szerepben tündökölhetett.

- Minden csábított a filmben: a rendező, a forgatókönyv és Zsanett karaktere. Ő egy bohókás, humoros, de mégis egy mély karakter, aki valójában a korunk karaktere is. Volt honnan merítenem, és igyekeztem teljesen magaménak érezni - árulta el a Feminának a film díszbemutatóján, ahová stílusosan, egy vadmacskamintás, testhezálló overallban jelent meg.

Az immáron színésznőként is számon tartott híresség sziporkázott a fotósok kereszttüzében. A kétgyermekes sztáranyuka elárulta, nagyon örülne egy újabb felkérésnek, ugyanis mostantól a filmezésre szeretne koncentrálni.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás