Femina

Megosztás
Ő Rácz Jenő 48 éves édesanyja: Anita kitálalt, hogy 6 éve nem áll szóba vele a fia
Ő Rácz Jenő 48 éves édesanyja: Anita kitálalt, hogy 6 éve nem áll szóba vele a fia


Rácz Jenő édesapjáról már mi is több alkalommal írtunk, az édesanyját viszont a nagyközönség nem ismerhette - egészen mostanáig. A 48 éves Anita váratlanul tűnt fel a színen, és meglepő vallomást tett fiával való kapcsolatáról.

Anita a Blikknek elmesélte, tinédzser volt, amikor életet adott a fiának, akinek édesapjával az általános iskola után kötötte össze az életet - írja a femina.hu

Rossz családi háttere miatt menekült a házasságba, de utólag úgy látja, rossz döntést hozott. 

- Szenvedés volt mellette az életem és a gyerekeimé is. Tizenhat éves voltam, amikor megszületett Jenő, majd újra terhes lettem, ám halva született a babám. Akkor én nagyon megborultam, pánikbeteg lettem. Aztán a sors megajándékozott egy másik kislánnyal, Jennivel.

A második gyermekük világra jötte után Anitának megromlott a viszonya a férjével.

 - A gyerekei sosem érdekelték igazán, velem akart kettesben utazgatni, én viszont nem akartam a kicsik nélkül. Értük éltem, de egyedül kellett megteremtenem mindent Jenőnek és Jennifernek.

2003-ban váltak el, majd az asszony új életet kezdett. Külföldre költözött, sikeres kozmetikai szalont vezet. Rácz Jenővel hat évvel ezelőtt, A Konyhafőnök első évadakor romlott meg a viszonya.

 - Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket. Akkor én az RTL oldalára írtam egy hosszú kommentet, amiben kitálaltam a volt férjemről, de ezt törölték.

A fiam felhívott, majd lehordott mindennek. Onnantól kezdve nem beszélünk, és nem is találkoztunk.

Anitát az esküvőjére sem hívta meg, sőt az asszony a feleségével, Gyuricza Dórával sem találkozott soha, valamint az unokáját sem látta.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás