Femina

Kovács Áron fia idén 16 éves: Mátéval ennyire hasonlítanak
kovacs_aron.jpg


Kovács Áron két gyermek édesapja: 2007-ben született meg a fia, Máté, lánya, Luca pedig 2014-ben látta meg a napvilágot.  

A tévés több interjújában is elmondta, számára a magánélet olyan értékes kincs, amelyet nem kíván a nyilvánosság elé tárni. Nagyon ritkán tesz csak kivételt, párját négy év együttlét után 2022 novemberében mutatta meg először - írja a femina.hu.

Ezúttal úgy döntött, hogy fiával tesz ki egy közös friss fotót a Facebook-oldalára: a profilból elkapott fényképükön igazán látszik, mennyire hasonlítanak.

Az idén 16 esztendős Máté örökölte édesapja vonásait, és épp olyan sötét haja van, mint neki. Bár a kommentelők eleve annak is örültek, hogy láthatták, milyen sokat nőtt tinédzserkorára, a bejegyzést édesapja sorai koronázták meg. Kovács Áron hosszan elemezte kapcsolatát a fiával.

Szavakba öntötte, hogy Mátét egyre felnőttesebbnek látja: barátnőzik, véleményt alkot, és érti azokat a filmeket, amelyeket mutat neki. A felnőtté válás lépéseit is elemezte. A kommentelők imádták, ahogy szavakba öntötte azt a keserédes folyamatot, amikor a szülő egyre inkább látja, hogy gyermeke kezd önállósodni.

Forrás