Femina

Dukai Regina kislánya már több mint 4 kilós: Olivia ringatása felér egy edzéssel
dukai_regina.jpg


Dukai Regina aktívan tartja a kapcsolatot közösségi oldalán a követőivel, ám a magánéletét óvja, ritkán beszél róla, vagy oszt meg privát tartalmakat.

2020 áprilisában írt először arról, hogy régóta van párja, de nem fog posztolni róla, mert egyrészt nem ismert ember, és nem is akar az lenni, másrészt tanult múltbéli hibáiból, a magánéletét megtartja magának - írja a femina.hu.

2021. december 5-én is csak az eljegyzési gyűrűjét mutatta meg, nem akarta tovább rejtegetni, de a titokzatos férfit, akivel ekkor lassan három éve egy párt alkottak, nem kívánta megmutatni. A várandósságáról sem akart nyilatkozni, mindössze tavaly augusztus végén kiposztolt egy babapocakos fotót.

November 6-án egy esküvői csokorról tett ki képet az Instagramra, amihez annyit írt: „Virágom, világom.”  A kommentelők szerint menyasszonyi csokornak nézett ki, így azt valószínűsítették, hogy titokban férjhez ment. December 2-án hófehér ruhás képeket is posztolt, amin egy férfival látható, ám annak arcát ezúttal sem mutatta meg. December 2-án egy Insta-képpel tudatta követőivel, hogy megszületett a kislánya, Olivia, de a babának a fotón csak a lábacskái és az egyik keze látszódott. 

Dukai Regina képet továbbra sem mutatott a gyermekéről, de friss posztjában annyit elárult, hogy a babának köszönhetően sokkal több időt tölt a friss levegőn, mint korábban. Már most érzi, hogy a nagy séták felérnek egy kocogással, és nagyon jót tesznek a testének. 

Másokat is arra biztat, hogy mozogjanak: ehhez nem kell feltétlenül az edzőterembe menni, számítanak a nagy séták, a bevásárlószatyrok cipelése a lépcsőn vagy egy kisbaba emelgetése is. 

„Én például néha úgy érzem, hogy szuper edzésen vagyok, amikor a már több, mint 4 kilós babánkat ringatom tempósabban vagy amikor fogmosás közben vádli gyakorlatokat végzek. Aztán szép lassan visszaállok majd a jógára és az edzőtermi edzésekre" - írja a posztban. 

Forrás