Hirado.hu


A nagy-britanniai Orwell egyik utcájának lakói a világ legszerencsésebb embereinek gondolják magukat. Az utcában ugyanis 19 szomszéd több ezer fontot nyert a lottón – írja a The Sun-ra hivatkozva a Hirado.

A Nagy-Britanniában található, Orwell lakói döbbenten álltak, amikor kiderült, hogy 19-en is nyertek az utcájukban a People’s Postcode Lotteryn, vagyis az irányítószám-sorsoláson alapuló lottón.

A nyertesek között van három családtag ugyanabból a háztartásból, egy szociális gondozó, egy furgonvezető és egy tanársegéd is. Tizenheten nyertek 30 ezer fontot (1,4 millió forint), és ketten 60 ezer fontot (2,8 millió forint), ők ugyanis két-két szelvényt adtak fel.

A People’s Postcode Lottery 2005-ös indulása óta egyetlen irányítószámon belül ők vehették át a legtöbb 30 ezer fontos nyereményt.

A Leather család tafjai, akik egyenként 30 ezer fontot tehetnek zsebre, a „világ legjobb érzésének” nevezték, amikor kiderült, hogy nyertek.

A 67 éves Ian és felesége, a 68 éves Susan szerint a nyeremény megváltoztatta az életüket. Lányuk, a 42 éves Sarah Leather, aki takarítóként dolgozik és két tizenéves gyermeket nevel úgy nyilatkozott:

„Két generáció él egy házban, és mivel az áram- és gázárak emelkednek, ez egy hatalmas segítség lesz a jövőre nézve”.

Az 54 éves Joanne Wolf azt mondta, hogy egy álma válhat valóra a nyereménnyel, mert ebből az összegből végre összeházasodhat a vőlegényével.

A 42 éves Cheryl Valentine elképedt, amikor a pechszériája után 60 ezer fontot nyert.

A nőnek egy Tenerifére tartó repülőn kellett volna ülnie az édesanyjával azon a napon, amikor megtudta, hogy a szerencsések közé tartozik.

A nyaralást a koronavírus-járványnak köszönhetően sorozatban harmadszor is lemondták, de most Fortuna rámosolygott a nőre. Cheryl és férje a nyereményből egy lakóautót szeretne vásárolni, amivel tinédzser fiukkal és kutyájukkal beutaznák az országot.

Forrás