Karpat.in.ua
Megosztás
Olekszij Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára
Olekszij Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára


A fegyveres erők főparancsnoka nagy népszerűségnek örvend, és ez igencsak nagy felelősséggel jár. Nagyon óvatosnak kell lennie, nehogy rossz szándékú személyek befolyása alá kerüljön – vélekedik Olekszij Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára, közölte a Karpat.in.ua.

„Tekintettel arra, hogy milyen státuszban van, nőni fog azoknak a száma, akik nagyon szeretnék kihasználni ezt a státuszt. Ez nagyon fontos Valerij Fedorovics számára, a jövője szempontjából, hogy ezt szem előtt tartsa és megértse”

– mondta az RNBO titkára.

Danyilov szerint Ukrajnában „minden valamiféle politikai folyamatra tér vissza”, így Zaluzsnij híressége ösztönzőleg hat majd arra, hogy megpróbálják belerángatni a politikába.

„Valerij Fedorovics előtt nagy vizsga és sok kísértés áll”

– mondja Danilov.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Olekszij Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkár szerint az oroszok kimerítették a rakétakészleteiket, már csak alig 3-4 támadásra elegendő maradt. „Az oroszok már túllépték azt a határt, amit az előírások szerint be kellett volna tartaniuk, de azt elég régen átlépték. Az oroszok arzenáljában nagyjából elegendő S-300-as rakéta van” – árulta el a nemzetbiztonsági és védelmi vezető.