Kárpátinfo.net


| 2021. 09. 17. – 08:48 | Kárpátalja |
Ukrajnában ma méltatják a katasztrófa-elhárítók napját. Ennek küszöbén Beregszászban is ünnepségre került sor a rendkívüli helyzetekkel foglalkozó szolgálat járási főosztályán. Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Ukrajnában ma méltatják a katasztrófa-elhárítók napját. Ennek küszöbén Beregszászban is ünnepségre került sor a rendkívüli helyzetekkel foglalkozó szolgálat járási főosztályán.

A hírt Babják Zoltán polgármester tudatta közösségi oldlaán.

A rendezvény során az állami politikának a lakosság, valamint a területek technogén katasztrófáktól és természeti csapásoktól való megvédése szférájában történő realizálásához való komoly hozzájárulásért, a szolgálati kötelezettségek példás teljesítéséért, illetve a szakmai ünnep alkalmából

a város tanács díszoklevelét vehette át Maruska Mihály, Mándi Csaba, Makszimiv Makszim, Direj Jaroszlav, Holozsai Gábor, Kopinca Ivan, Kupar Viktória, Csejpes Tetyana és Zihor Natália.

"Köszöntjük a katasztrófa-elhárítóinkat, hálásak vagyunk a nap 24 órájában végzett munkájukért, profizmusukért és odaadó szolgálatukért! Vigyázzanak magukra!" - emelte ki városunk első embere.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram és a Google News csatornánkra is.
Legyen jól informált!