Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 06. – 08:21 | Kárpátalja |
Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Az eset augusztus 5-én történt Ungváron, a Zsupán  téren. A TOR speciális rendőrségi alkulathoz kijevi idő szerint 13 órakor lopásról érkezett bejelentés.

A megadott címre érkezve az ellenőrök találkoztak a feljelentővel. A hölgy elmondta, hogy a város egyik kávézójának teraszán pihent.

Később néhány percre elment az asztaltól, és amikor visszatért, eltűnt a táskája.

A nő táskájában személyes tárgyai között dokumentumok, értékes tárgyak és készpénz is volt.

A járőrök átnézték a biztonsági kamerák felvételeit, azonosították a lehetséges tolvajokat, és az esetről értesítették a kollégáikat is.

Ekkor a feljelentő mobiltelefonjára üzenetek érkeztek a sikertelen készpénzfelvételi kísérletekről. A környéken folytatott járőrözés során a rendvédelmisek egy fiatalembert, egy nőt és egy gyermeket találtak.

A felületes ellenőrzés során az ellenőrök a nőnél a sértett  füllhallgatóját és bankkártyáját találták meg.

A tolvajok elismerték, hogy a nő táskáját és iratait kidobták. Később a járőrök megtalálták a nő összes holmiját.

Az egyenruhások a helyszínre a nyomozókat hívták ki és átadták nekik az ügyet - olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy kábítószerre hasonlító anyagot találtak egy fiatalnál Ungváron. Augusztus 3-án Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron, a Fedinec utcában a járőrök egy gyanús fiatalt állítottak meg, akinél kábítószerre hasonlító anyagot találtak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!