Kárpátinfo hetilap


| 2021. 08. 30. – 19:05 | Kárpátalja |
Beke Mihály András első beosztott konzul elmondta, hogy a helyszínre való eljutás megkönnyítése céljából a rendezvény két napján ingyenes buszjáratokat indítanak Beregszász központjából a Rákóczi tér és az amfiteátrum között.

Hirdetés

Mint már korábban hírül adtuk, nem mindennapi eseményre kerül sor a Beregszászi Arénában: a hétvégén jazz-fesztivált rendeznek itt.

Egy mondat az előzményekről: Magyarország ez év nyarától tölti be a visegrádi négyek (V4) elnöki tisztét, s ebből az alkalomból számos nagyszabású kulturális eseményre kerül sor a Kárpát-medencében. Ezek sorába illeszkedik az első V4 Nemzetközi Jazz-fesztivál, melynek helyszíne a beregszászi amfiteátrum. Itt szeptember harmadikán-negyedikén Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország kiváló jazz-zenészei lépnek fel.

A fő szervező Magyarország Beregszászi Konzulátusa. Az itt megtartott sajtótájékoztatón a rendkívüli zenei élményt ígérő alkalom legfontosabb tudnivalóiról tájékoztatta az újságírókat Beke Mihály András első beosztott konzul. Aki elmondta, hogy a helyszínre való eljutás megkönnyítése céljából a rendezvény két napján ingyenes buszjáratokat indítanak Beregszász központjából a Rákóczi tér és az amfiteátrum között. Az Arénába belépés ingyenes, s ott a nézők ingyenesen tombolához juthatnak. A szerencsések a sorsoláson Sárik Péter, Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zongoraművészének és csapatának legújabb CD-jét nyerhetik el.

A sajtótájékoztatón videó­kapcsolás segítségével az újságíróknak nyilatkozott Sárik Péter, aki elmondta: valamennyi beregszászi fellépésük emlékezetes marad számukra, mivel az itteni közönség minden alkalommal lelkes fogadtatásban részesítette őt és zenésztársait.

k.e.


Hirdetés

  • Beke Mihály András első beosztott konzul elmondta, hogy a helyszínre való eljutás megkönnyítése céljából a rendezvény két napján ingyenes buszjáratokat indítanak Beregszász központjából a Rákóczi tér és az amfiteátrum között.

  • A cikk a Kárpátinfo hetilap 25. évfolyamának 35. számában jelent meg.
  • Hetilapunkat megvásárolhatja terjesztőinknél, illetve előfizetheti a postán.
  • A Kárpátinfo hetilapot ONLINE is előfizetheti!
  • Lapunkat elolvashatja PDF formátumban is.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!