Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 03. – 09:30 | Ukrajna |

Hirdetés

Hatalmas károkat okozott a vihar Beregszászban (Fotók); Öt órát tartotta autójában: Ukrajnában egy férfi kétszer erőszakolt meg egy 18 éves lányt; SZBU: Ukrajna határainak megváltoztatására búzdított egy kárpátaljai tisztviselő; Változások augusztusban Ukrajnában; 16 éves fiú gázolt el egy nőt Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. augusztus 2-án.

Hatalmas károkat okozott a vihar Beregszászban (Fotók)

A vasárnap esti vihar körülbelül negyed órán át tombolt. Ezalatt Beregszászban és környékén rengeteg fát csavart ki, háztetőket bontott meg. A város központjában is kidőlt fák akadályozták a forgalmat. Makkosjánosiban a központi buszmegállóra dőlt egy fa, Beregaróban egy üzlet tetőszerkezetét bontotta meg a viharos szél. A tűzoltókat több helyszínre riasztották a leszakadt faágak, valamint villanydrótok miatt.

Öt órát tartotta autójában: Ukrajnában egy férfi kétszer erőszakolt meg egy 18 éves lányt

Ukrajnában, Szumiban egy férfi öt órán át tartott autójában egy 18 éves lányt, akit kétszer is megerőszakolt. Az erőszaktevő kihasználta, hogy a lány tehetetlen állapotban van, és megerőszakolta a folyóparton, majd behúzta az autójába, és körbejárta vele a várost. Néhány órával később a támadó elvitte az áldozatot az erdőbe, és újra megerőszakolta.

SZBU: Ukrajna határainak megváltoztatására búzdított egy kárpátaljai tisztviselő

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) kiberszakértői leleplezték az ellenséges agitátorok hálózatát. A támadók felhívásokat tettek a közösségi hálózatokhoz, hogy változtassák meg az állam határait, és ragadják meg a hatalmat Ukrajnában. Az agitátorok orosz vezetőiktől kaptak utasításokat információszerzésre. Többek között Kárpátalján leleplezték az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) egyik tisztviselőjét, mert  Ukrajna területi integritásának megsértését szorgalmazta.

Változások augusztusban Ukrajnában

Ukrajnában a nyár utolsó hónapjában több változás is  életbe lép majd. Többek között augusztusban életbe lépnek az Ukrajnába való belépés új szabályai, amelyeket azért vezetnek be, hogy megakadályozzák a koronavírus Delta törzsének terjedését az országban. Ezzel egy időben új gázárak lépnek életbe.

16 éves fiú gázolt el egy nőt Kárpátalján

Kárpátalján az Ökörmezői Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében megsérült egy gyalogos. Kiderült, a jármű volánja mögött egy kiskorú ült. Augusztus 1-én kijevi idő szerint körülbelül 18:30 órakor a rendőrséghez az orvosoktól érkezett bejelentés, miszerint a kórházba egy 58 éves asszonyt szállítottak, akit elütött egy autó. Az eset vizsgálata során megállapításra került, hogy az áldozat 16 éves falubelije kihasználva szülei távollétét, a Land Rover márkájú terepjáró volánja mögé ült, és elment autókázni a faluban.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!