Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 26. – 12:22 | Kárpátalja |
Egy konfliktus után két férfi betörte a sértett autójának szélvédőjét, az ablakokat, valamint kiszúrták az áldozat autójának kerekeit. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Munkácsi Kerületi Rendőrség nyomozói vizsgálják azt az esetet, amikor Munkácson az egyik üzlet mellett két férfi megrongált egy autót.

A gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték.

Augusztus 25-én kijevi idő szerint körülbelül 20:10 a rendőrséghez egy hölgy fordult, aki elmondta, hogy garázdaságnak lett szemtanúja a helyi autóbuszállomás közelében.

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy konfliktus volt két férfi között a helyi szupermarket pénztáránál. Szóváltás után a konfliktus egyik résztvevője, egy 39 éves helyi lakos beszállt egy Skoda autóba, és elhagyta a helyszínt.

A másik férfi társaival utolérte a munkácsi férfi autóját és betörték a szélvédőt, az ablakokat, valamint kiszúrták az áldozat autójának kerekeit.

A nyomozók elfogták a 34 és 33 éves gyanúsítottat. Még egy társukat keresik a rendőrök.

Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság (Ukrajna Btk. 296. cikkelye) miatt indítanak büntetőeljárást. A cikkely szankciója akár 4 évig terjedő szabadságvesztést ír elő - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!