Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 22. – 10:01 | Kárpátalja |
Munkácson egy munkácsi férfi vállon szúrt egy 16 éves fiút, aki bekerült a kórházba. Címlapkép illusztráció  Fotó: Internet

Hirdetés

Munkácson egy férfi vállon szúrt egy 16 éves fiút, aki bekerült a munkácsi kórházba.

Augusztus 20-án a rendőrséghez bejelentés érkezett az orvosoktól, miszerint egy 16 éves drágabártfalvi (Доробратово) fiú az orvosokhoz kért segítséget, akik szúrt sebet diagnosztizáltak a kamasz vállán  – tudatta a Nemzeti Rendőrség kárpátaljai kirendeltsége.

A rendvédelmisek megállították, hogy veszekedés alakult ki a kiskorú és barátnője között. A perpatvarba beavatkozott a lány férfi ismerőse is. Később verekedés tört ki a tinédzser és a férfi között, amelynek során az idősebbik elővett egy kést és vállán szúrta a kiskorút.

A bűncselekmény elkövetése után a 29 éves bűnöző menekülni próbált, de a rendőrök hamarosan elfogták. A rendvédelmisek az eldobott kést is megtalálták.

A kiskorú sérült élete nincs veszélyben. Az ügyben szándékos könnyű testű sérülések okozása miatt indítottak eljárást. Az ügyben folytatódik a vizsgálat.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy viszonzatlan szerelem miatt késeltek meg egy lányt Kárpátalján. A nőt számos szúrt sebbel szállították kórházba. A tettes megpróbált Odesszába menekülni. A támadót ideiglenes őrizetbe helyezték. Tettéért akár 8 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!