Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 17. – 14:07 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Ungváron a Kerületi Rendőrség munkatársai elfogtak egy férfit, aki kirabolt egy nyugdíjast.

A rendőrök lefoglalták a lopott tárgyakat, és a szükséges intézkedéseket követően visszaadják tulajdonosának azokat.

Augusztus 16-án kijevi idő szerint körülbelül 12 óra 30 perckor a a rendőrséghez egy 76 éves férfi fordult,  aki elmondta, hogy az Osztrivna utcai tömbház lépcsőházában egy ismeretlen férfi kikapta a sértett kezéből a pénztárcáját, melyben pénz, bankkártyák és okmányok voltak.

Ezt követően a tolvaj ismeretlen irányba menekült el.

A nyugdíjasnak sikerült leírnia a támadót, és ez segített a rendőrségnek a bűncselekményben érintett személy gyors azonosításában.

Ennek következtében a tisztviselők néhány órán belül őrizetbe vettek egy 34 éves ungvári lakost,

akit korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt ítéltek el.

A rendvédelmisek az elkövetőtől lefoglalták a sértett pénztárcáját. Ezenkívül a gyanúsítottnak sikerült pénzt levennie a nyugdíjas bankkártyájáról. A rendfenntartók azt is elkobozták, és visszaadják a tulajdonosnak.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy a rendőrök elfogtak azt a rablót, aki Gáton betört egy üzletbe. A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai kézre kerítették azt a férfit, aki Gáton betört egy helyi üzletbe, megpróbált onnan árut lopni, és megverte a tulajdonosokat.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!