Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 30. – 09:06 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Ungváron a Kerületi Rendőrség tisztviselői egy lakásban történt pénzlopást derítettek fel. A pénzt lefoglalták, és a szükséges intézkedések után visszaadják a sértettnek.

Július 27-én az ungvári rendőrökhöz egy 31 éves helyi lakosú nő fordult,

aki pénzlopásról tett feljelentést.

A sértett elmondta a nyomozóknak, hogy két napig nem ellenőrizte a rejtekhelyet, ahol több ezer dollárt és hrivnyát, valamint eurót, fontot, forintot és cseh koronát tartott.

A rendőrök gyors munkájuknak köszönhetően kevesebb mint egy nap alatt felderítették a bűncselekményt. 

Kiderült, hogy egy munkáscsoport javítási munkákat végzett az sértett lakásába. A csoport egyik tagja, egy 39 éves nagybereznai lakos pedig kirabolta a házat.

A rendőrség a lakóhelyén tartóztatta le a férfit. 

A rendvédelmisek lefoglalták a pénztárcát és a pénzt, s a szükséges intézkedések után visszaadják azt törvényes tulajdonosának.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (lopás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy nyugdíjasokat rabolt ki egy roma férfi Kárpátalján. Kárpátalján július 27-én kijevi idő szerint körülbelül 16:50 órakor a Técsői Kerületi Rendőrséghez egy 80 éves bustyaházai (Буштино) asszony fordult segítségért. A nyugdíjas elmondta, hogy kirabolták őket.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!