Origo
| 2021. 07. 29. – 09:32 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, a Huszti járásban egy részeg sofőr elütött három gyalogost. Egyikük a helyszínen belehalt a sérüléseibe, két nő pedig különböző súlyosságú sérüléseket szenvedett. 

Július 27-én kijevi idő szerint körülbelül 23 óra 30 perckor a Huszti Kerületi Rendőrséghez Iza településen történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés. 

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy az Opel Astra típusú gépkocsi 37 éves sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött, nekiütközött az ő sávjában parkoló autónak,

majd megállás nélkül tovább hajtott és elgázolt három gyalogost. 

A baleset következtében egy 31 éves férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe, egy 34 éves nőt a traumatológiai osztályra szállítottak, egy 18 éves lányt pedig orvosi vizsgálat után hazaengedtek. 

A szabálysértő sofőrről kiderült, hogy ittasan vezetett.

Azonban mivel ő is megsérült, őt is a kórházba szállították.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Július 28-án, szerdán az Ivano-Frankivszk megyei Separivka faluban egy könnyű motoros sportrepülőgép egy háznak csapódott. A baleset következtében négy ember meghalt.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!