Kárpátinfo hetilap


| 2021. 07. 17. – 12:22 | Kárpátalja |
A vakációs bibliai gyermekhét témakörét, az újratervezést egy áldásos történetből vetítették elő a gyerekeknek, amely során egy család kirándulás során eltéved, majd a modern kor eszközét, a GPS-t használja segítő eszközként.

Hirdetés

A rekkenő hőség ellenére nagyszerű hangulatban és sok áldást megtapasztalva zajlott le Badalóban július 5. és 9. között a helyi gyerekek számára megszervezett vakációs bibliahét, amelynek az újratervezés volt az idei témaköre.

Reggelente, hétfőtől péntekig a helyi parókián gyülekezett az ovisokkal is kiegészülő gyerekhad, akiknek Sápi Zsolt badalói lelkipásztor tartott áhítatot, miközben a gyerekekkel foglalkozó felnőttek lelki épülését Hajdú Péter igyekezett gyarapítani.

Később aztán megkezdődött a kora délutánig tartó program, amelyek között az idén is volt kézműves-foglalkozás, sportvetélkedő, színielőadás és további olyan kiegészítő játékos időtöltés, amelyre a gyerekek már azért is vártak nagyon, mert igazi közösségben ilyenek átélésére immáron hónapok óta nem volt lehetőségük.

A vakációs bibliai gyermekhét témakörét, az újratervezést egy áldásos történetből vetítették elő a gyerekeknek, amely során egy család kirándulás során eltéved, majd a modern kor eszközét, a GPS-t használja segítő eszközként. Elhangzott, ez valójában az Istennel történő kommunikáció is lehet mindenki számára, ami megadja a helyes úthoz vezető irányt.

Végül, de nem utolsósorban, hála és köszönet minden olyan eszközi, vagy anyagi felajánlásért, amelynek segítségével a Badalói Református Egyházközségben az idén is áldásokban gazdag, és tartalmas gyermekhetet tudtak lebonyolítani közel száz gyermek számára a hét szervezői és közreműködői: Hajdú Szílvia, Tári Tünde, Mikó Irénke, Tálián Hajnalka, Hadadi Mónika és Balogh Fanni.

Az egész hét folyamán megtapasztalt áldásokért Istené legyen hála és dicsőség!

Jakab Lajos presbiter


Hirdetés


  • A cikk a Kárpátinfo hetilap 25. évfolyamának 28. számában jelent meg.
  • Hetilapunkat megvásárolhatja terjesztőinknél, illetve előfizetheti a postán.
  • A Kárpátinfo hetilapot ONLINE is előfizetheti!
  • Lapunkat elolvashatja PDF formátumban is.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!